Синът на Жана става на 6 години

0
Певицата вече е дала кръвна проба и очаква до два дни да излязат резултатите
Певицата вече е дала кръвна проба и очаква до два дни да излязат резултатите

Синът на Жана Бергендорф - Леон, става на 6 години и ще празнува рождения си ден след като вчера майка му бе задържана заради шофиране под влияние на наркотици. Певицата вече е дала кръвна проба и очаква до два дни да излязат резултатите. Това съобщи в сутрешния блок на Нова тв нейният адвокат Стефан Атанасов.

Тя е добра майка, гледа си го и ще продължава да го прави. Освен това детето има баща и баби, които също се грижат за него, обясни той.

„Във вторник вечерта говорих с Жана Бергендорф по телефона. Тя беше абсолютно адекватна и нормална. Неадекватен човек няма да звъни 4 пъти на адвоката си, ще прави други неща", коментира юристът на Жана.

„Кола, която се е движила пред колата на Жана е спряла рязко на пешеходна пътека на улица „Раковски" . Жана не е успяла да спре и двата автомобила са се ударили. Очевидно другият участник в катастрофата я е разпознал и е решил да викне полицията. За мен е пълна загадка защо се вика полицията за толкова леко ПТП", обясни Атанасов.

Жана Бергендорф е отказала да даде кръвна проба, но според нея полицаите са я подвели като са й казали, че и двата теста са задължителни, а те не са, добави адвокатът й.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари