Синът на пловдивски приватизатор се изправи пред съда за подкуп на полицаи

0
Красимир Батаклиев е опитал да бутне на униформените рушвет от 30 лева
Красимир Батаклиев е опитал да бутне на униформените рушвет от 30 лева Снимка: Никола Михайлов / 24 часа

Красимир Батаклиев е опитал да бутне на униформените рушвет от 30 лева

Красимир Батаклиев, синът на приватизатора на пловдивския общински градски транспорт Ангел Батаклиев, се изправи днес пред съда по обвинение за даване на подкуп на полицаи, предаде репортер на Агенция "Фокус"

Разпоредителното заседание приключи, като Батаклиев не призна вината си. Делото тръгва да се гледа по общия ред с изслушване на свидетели и вещи лица.

Припомняме, че заради няколко нарушения и неизрядни документи е решил да се измъкне от санкция, като се е опитал да даде рушвет от 30 лева на полицай. При извършената тогава проверка служителите на МВР установили, че водачът не носел свидетелство за управление и контролен талон, удостоверение за извършен технически преглед и не бил наличен документ, установяващ сключването на задължителната застраховка "Гражданска отговорност“. Служителят на МВР не взел парите и веднага уведомил дежурния разследващ полицай.

На излизане от залата днес на въпрос на репортера на Агенция "Фокус" да коментира делото срещу него, Батаклиев отговори: "Не се занимавайте с глупости."

Следващото заседание е на 8 декември от 14 часа, Батаклиев е с мярка за неотклонение - гаранция от 1500 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари