Сграда в центъра на Русе ще бъде преустроена в комплекс с магазини

29
Метропол е на броени метри от площад "Свобода"
Метропол е на броени метри от площад "Свобода"

"Метропол" е на броени метри от площад "Свобода"

Предстои адаптация, сеизмично укрепване, ремонт, реконструкция на покрив, надстрояване и промяна предназначението на съществуващи сгради в УПИ XIV-658, кв. 90.1, ул. Гладстон № 3, гр. Русе в ЖС с магазини с местоположение ПИ 63427.2.658 по КККР на гр. Русе. „Метропол инвест“ ООД подготвя ремонта на съществуващата сграда, която има сутерен, първи, втори трети, мансарден етаж, пети и шести. Застроената площ ще бъде 566.92 м2.

Новата Жилищна Сграда „Метропол“ с обществено-обслужваща партерна част е ситуирана в идеалния център на град Русе. Непосредствената близост до централния градски площад „Свобода“ прави локацията ѝ една от най-атрактивните, поради наличието на пешеходна зона, Драматичен Театър „Сава Огнянов“, заведения за обществено хранене, богато озеленената градска градина с красивите и фонтани, любимо място за игра на децата и отмора на възрастните. Централното разположение на сградата дава предимствата на близостта до всички учреждения, множество детски градини, занимални и училища, като същевременно осигурява комфорта на уединението и тишината, осигурени от уютната и спокойна атмосфера на идеалния център на града. Сградата се изпълнява по всички съвременни изисквания за най-висок стандарт, като цялото и проектиране и изпълнение е съгласувано с Министерство на Културата, поради факта, че е разположена в ансамбъл с емблематичното Доходното здание, по настоящем Драматичен Театър „Сава Огнянов“.

Запазвайки характерния облик на центъра на град Русе, жилищна сграда „Метропол“ съчетава по неповторим начин красотата и духа на Малката Виена с комфорта и лукса на съвременните жилища. Изпълнението е с външна и вътрешна топлоизолация, висококачествена седемкамерна PVC дограма с троен стъклопакет, луксозни общи части с подово покритие от гранит и парапети на терасите от ковано желязо. Всички самостоятелни обекти се издават по БДС, с монтирани блиндирани входни врати. Сградата е с вътрешен двор тип патио , който е настлан с плочи и с изграден сух фонтан, предаващ романтична атмосфера. Обектът разполага с два жилищни входа, снабдени с хидравлични асансьори, като за удобство и комфорт на живущите, в сутерена на сградата са изградени и оборудвани сауна, парна баня и масажно помещение, на разположение за ползване единствено и само от жителите и.

Първият вход е на четири етажа, от които три жилищни, като в него са ситуирани девет тристайни апартамента, по три на всеки от етажите, със следното разпределение на площта: просторен дневен тракт, две спални и тераси с излаз от помещенията. Има възможност за обединяване на обектите при необходимост от по-голяма жилищна площ. На част от партера и сутерена е разположено заведение за обществено хранене тип бистро. Вторият вход е на седем етажа, от които шест жилищни, като на четири от тях има по два разширени двустайни апартамента, чиято площ може да бъде обединена. Всеки от тях е с просторен дневен тракт , спалня и тераси към всяко помещение. На шести и седми етаж е ситуирана перлата на жилищна сграда „Метропол“ – мезонет тип Пентхаус с три панорамни тераси, едната от тях с възможност за барбекю и със зашеметяваща гледка към площад „Свобода“. На партера на входа са разположени офисни помещения, със самостоятелни санитарни възли и изход към уютното патио, с обособени кътове за почивка или изчакване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари