Седем начина да преживеете понеделника!

0
А на вас трудно ли ви е?
А на вас трудно ли ви е?

Всичко ви се струва трудно, нали?

Започвате отначало да отмятате всички задачи в чисто новия списък с безброй такива. Преди да потънете в лошо настроение, прочетете следващите редове, съветва Profit.bg

Знаете ли, че понеделниците са най-продуктивните дни от работната седмица? Това освежили ви? Нека да ви помогнем да преживеете този ден.

Ето 7 опорни точки:

1. Всеки около вас се чувства по същия начин Много хора се оплакват от понеделника. Изследване сочи, че средностатистическият човек не се усмихва по 11:16 минути в понеделник.

2. Позволено ви е да консумирате повече кафе в понеделник Първият работен ден от седмицата е. Взимайте кафето смело и се разбудете!

3. Планирайте забавна дейност след края на работното време Може да сте прекалено уморени за кино, но какво ще кажете за питие с приятели? Когато знаете, че нещо приятно ви очаква в края на работния ден, това ще ви снабди с хъс.

4. Тренирайте Всички сме чували колко добре се отразява физическото натоварване върху настроението и енергийните нива. Започнете да тренирате преди работа. Ще забележите колко положително ще гледате на живота тогава!

5. Облечете новите дрехи Ако сложите облеклото, което наскоро сте закупили, ще се чувствате превъзходно. Няма друго нещо, което така да извисява човек, както добре подбраните дрехи и то нови!

6. Опитайте се да направите понеделника по-малко стресиращ Стресът категорично е проблем. Затова положете усилия, за да го минимизирате. Особено в понеделник, когато и без това не ви се живее. Шегичка!

7. Това е напълно нова седмица Пред вас има 5 дни, които ще ви подсетят защо сте толкова добри в работата си. Свържете с хора, които приемате като ментори. Работете така, че да получите повишение. Без значение е това, което се е случило миналата седмица. Нови пет дни, нов късмет! Време за свеж старт!

Източник: Profit.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари