Русенски майстор на коктейли продължава с 4 "да" в България търси талант

0
Йозджан Недрет впечатли журито с атрактивните си умения по флеър барманство
Йозджан Недрет впечатли журито с атрактивните си умения по флеър барманство Снимка: bTV

Йозджан Недрет впечатли журито с атрактивните си умения по флеър барманство

Русенски майстор на коктейли продължава с 4 "да" в "България търси талант".

Йозджан поднесе на журито екзотични коктейли, които създаде пред тях по много атрактивен начин, наречен флеър барманство.

Русенецът, чието име означава сто сърца, изненада всички със своите умения, скорост и сръчност и си спечели 4 категорични ДА!

 “Аз искам да изпия още един коктейл нататък, затова ти давам “ДА”!", пошегува се Катето Евро.

Кой е Йозджан Недрет?

"През юни 2017 година видях в интернет, че в плувния комплекс в село Красен ще се проведе барманско шоу и ми беше много интересно да видя какво е това. Докато гледах шоуто, бях наистина впечатлен. Наблюдавах бармана и ми се стори много добър в жонглирането на бутилки и чаши. Тогава аз също работех като барман и си казах: "Защо да не опитам да помятам?" Веднага след събитието се запознах с бармана Александър Неделчев, който беше основният участник. Впоследствие той ми изпрати клипове за начинаещи, а аз започнах да тренирам. В началото не отделях толкова време за тренировки и съответно първите ми опити бяха доста неуспешни. Но просто продължих, не се отказах и започнах стъпка по стъпка да се уча, а нещата лека-полека да се получават."

Това разказва русенецът Йозджан Недрет, който преди година и половина се запалва по една вдъхновяваща професия, която набира все по-голяма популярност, пише вестник Утро през 2019 година.

Това е флеър барманство, което всъщност е надграждане на професията на обикновения барман, където освен задължителните перфектна напитка и правилен сервиз, важен елемент е забавлението на гостите

След като прекратява 10-годишните си занимания с  футбол в Русе през 2016, Йозджан се отдава на майсторството на коктейлите и вкусовете, а не след дълго и на професионалната практика на флеър барманството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари