Русенец: Махнете този павилион до ОУ "Отец Паисий"!

12
За неработещ от година павилион за дюнери алармира потребител на групата "Писмо до кмета на Русе"
За неработещ от година павилион за дюнери алармира потребител на групата "Писмо до кмета на Русе" Снимка: Никола Генов / Facebook

За неработещ от година павилион за дюнери алармира потребител на групата "Писмо до кмета на Русе"

Той се намира до ОУ "Отец Паисий" и има излаз към главната улица на града. Проблемът е, че от година не функционира като търговски обект и неприятно, но факт - превръща се в обществена тоалетна. Ето какво споделя Никола Генов.

"Господин Милков, защо на никого от Общината не прави впечатление, че този павилион за дюнери пред училище "Отец Паисий" не работи по-вече от година?

Моля Ви, премахнете го!

Днес в светлата част на деня видях двама граждани, които го ползват за тоалетна! С това ли ще се гордеем? В центъра на града, пред училището, с нова,"модерна" обществена тоалетна!", допълва той.

"Много павилиони из Русе са неизползваеми от години! Паметници на безхаберието!", пише Светлозар Замфиров

Подобни хулигански прояви не са отделни случаи - дори в централната градска част. Дано общината да уреди взаимоотношенията си със собственика, за да не зее празен и безпризорен. А новосформираната "Общинска полиция" в Русе, в която се планира да работят 30 човека - да следи за подобни проблеми в европейския ни град.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    17
    Ддр
    Всъщност защо не се премахнат будките на Лафка, чакат тулупа и дебелия да се върнат на власт ли ?!
  • 8
    16
    до 15
    Баш с хора не, ама с автомобили определено се е препълнил. Или автомобилите са в повече или наглеците, дето паркират по тротоари и градинки.
  • 7
    15
    доктора
    "Град Русе се препълни с хора"... Архитекте...излизал ли си по улиците да видиш колко е пълно ? Не можеш да се разминеш от хора братле. МЕГАПОЛИС !
  • 8
    14
    Валентин
    Какъв Европейски град превърнал се е на село
  • 5
    13
    Архитекта
    Град Русе се препълни с хора и коли през последните години. Този павилион е най малкият Ви проблем. Инфраструктурата не е проектирана за толкова много МПС-та. Или ще трябва градската управа да измисли градски транспорт - удобен, евтин и достъпен навсякъде, където е възможно, или свиквайте със мизерията на претъпканите градове. Пример - на паркингите на веригите няма място в делничен ден преди обяд къде да паркираш, какво да говорим за място някъде по центъра или кварталите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари