Русе е домакин на турнир "КОРПО 2016"

0

Днес в залата по тенис на маса на ул. „Щип“ № 4 в Русе започна турнир "КОРПО 2016". 

В него се включиха 21 отбора от Велико Търново, Кубрат, Разград и Варна. Участниците в надпреварата по тенис на маса са на различна възрасти и са представители на спортни клубове и фирми. Те се борят за награден фонд от 1000 лева. След изиграните четвъртфинали на „КОРПО 2016“ , останаха само четири отбора.

Първи полуфинал - "Куция рапан" - Варна   /Кирил Господинов, Димитър Колев, Борислав Балинов/ срещу МГ - 2 -Русе /Огнян Тончев, Сейхан Али, Мариан Пуйков/.

Втори полуфинал - РИНКО ИНТЕРИОР - Русе /Цецо Петров, Здравко Михалев, Петър Митев/ срещу Дроновете - Русе /Валери Момчилов, Недко Ганчев, Пламен Бахчеванов, Константин Камбуров, Сунай Самиев/.

Срещите продължават в неделя от 10:00 часа.

Турнирът по тенис на маса е проект на СКТМ „ДунавРусе. Инициативата е по програма „Русе – Европейски град на спорта 2016“ и се реализира с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“.

Целта на проекта е да популяризира спорта тенис на маса сред фирми, учреждения, сдружения и да допринесе за социалното сближаване на различни  групи чрез спорт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари