Родителите й я превърнаха в играчка

0

Запознайте се с Анджелик Кенова, 26-годишен модел, копие на Барби.

Тя не е продукт на пластичната хирургия, макар да прилича на такъв. Според момичето, външният й вид е проект на родителите й, който не само съзнателно са превърнали дъщеря си в жива кукла, но и активно си "играят" с нея като с кукла.

Трансформациите на момичето започват още в ранната й детска възраст, но никой не ги възприемал на сериозно. Очевидно обаче родителите й в детските си години не са се наиграли с кукли и решили да превърнат дъщеря си в такава, за да наваксат пропуснатото. 

От малка те я обличат, обграждат я с детски играчки и дори общуват с нея на бебешки език.

И ето, момичето расте и се превръща в... момиче. Въпреки нейните 26 години то няма свободата да избира само, над него е майка му, която лично одобрява всяка среща на дъщеря си и поставя условия. 

Изборът на дрехи, занимания и всичко останало е продукт на родителските виждания. 

Родителите са подходили към своя "проект" много отговорно - от 6 годишна Анджелика носи дрехи, имитиращи стила на Барби. Прическа, грим, поведение, нарцисизъм - всичко, характерно за куклата, се внушава на момичето още от ранно детство. Причината - майката много е харесвала куклата и нейната красотата и така е пренесла нещата в живота, че иска да види дъщеря си точно както Барби.

По-трудното започва в юношеските години. От тогава Анджелика в хватката на личен треньор. Фигурата й е резултат от години на обучение и тренировки - 5 дни в седмицата в продължение на 2-3 часа всеки ден. 

Единственият проблем на Кенова, е че тя е изцяло зависим от родителите си. В момента то, в буквалния смисъл на думата, е кукла, която не разполага със мнение и воля.

Сериозен проблем, е че момичето не е независимо. Тя е в пълно подчинение и издръжка на родителите си. Сега ако мама и татко й дават пари и й казват с кого да дружи, какво да прави, то утре няма да е така. Проблемът е, че тя не знае какво да прави. 

Естественият резултат - пълната липса на личен живот. Друг проблем е, че мъжете не са привлечени от идеята да имат връзка с принцеса от приказките, а и тя не е привлечена към онези, които одобрява майка й. 

Момичето вярва, че ще намери силен мъж за себе си. 

Въпреки липсата си на опит, тя е оптимист и смята, че ще се справи с живота, за който не знае почти нищо. 

Един ден нейното крепостничество ще падне, казва тя, и добавя, че ще намери пътят си в живота.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари