Родители изваяха от щерка си пълно копие на Барби

0
Анжелика твърди, че не е прибягвала до пластически операции и сериозни козметични процедури
Анжелика твърди, че не е прибягвала до пластически операции и сериозни козметични процедури

Родители изваяха от щерка си пълно копие на Барби. За разлика от другите живи двойнички на легендарната кукла обаче Анжелика твърди, че не е прибягвала до пластически операции и сериозни козметични процедури.

27-годишната руска Барби е родом от град Курган. Анжелика Кенова за първи път видяла куклата на мечтите си, когато била едва на пет и веднага съзряла сходството си със синеоката красавица, пише Монитор.

От своя страна родителите поощрявали интереса на момиченцето към образа на кокетната кукла, като редовно й купували всички нови корекционни Барби, правили й същите прически и й я обличани на подобие на любимата й играчка.

„Милиони девойки по целия свят мечтаят да приличат на Барби, а аз успях да въплътя тази мечта“, признава Анжелика в социалните мрежи. За да съхрани кукленската си красота, Кенова редовно посещава процедури по разкрасяване, води здравословен начин ни живот, пет пъти седмично тренира с личен инструктор по фитнес и тича сутрин. Руската Барби щателно избягва срещите и общуването си с журналисти и по тази причина за личния й живот се знае малко. Според запознати, Анжелика все още живее с родителите си и много се влияе от тяхното мнение. Освен това младата жена не излизала навън без личния си телохранител. Ако се вярва на слухове, ръката и сърцето на красавицата са все още свободни. По образование тя е детски психолог, но изкарва прехраната си като фотомодел.       

В това й качество кариерата на живата кукла процъфтява. Страницата на Кенова в Instagram се радва на невиждана популярност -  в социалната мрежа девойката има повече от 200 000 последователи, като много от постовете й са с открит рекламен характер. Почитатели на Анжелика отбелязват, че в последно време публикациите й в интернет стават все по-откровени и разкрепостени. Последователите на руската Барби в Instagram са убедени, че еротическият привкус на фотосите й целят привличане на по-широка публика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари