Пускат нова услуга: BULSTRAD PREMIUM CLUB

0

Днес, в „Булстрад Арена“ се проведе пресконференция по повод предстоящите събития и новите проекти в мултифункционалната зала.

На срещата присъстваха мениджърите на залата Борислав Велков и Иван Драндийски, известният композитор Ясен Велчев и поп певицата Преслава Пейчева, директорът на ССУ “Майор Атанас Узунов“ Борис Цветанов и директорът на Държавен архив – Русе Стефка Маринова.

Пресконференцията започна с минута мълчание в почит на нашия скъп и истински приятел – Румен Янчев. Той ще бъде първата звезда, която ще грее в алеята на славата на „Булстрад Арена“.

„След откриването на БУЛСТРАД АРЕНА сe проведоха около 35 спортни и развлекателни събития, посетени от над 40 000 зрители. Безспорно това е рекорд, който нито една българска зала не е постигалa в първата година след своето откриване“, сподели мениджърът Борислав Велков и благодари за взаимодействията си с Община Русе и ефективната им работа заедно.

От този месец ще бъде въведена нова услугата BULSTRAD PREMIUM CLUB, насочена към бизнеса и хората с по-високи изисквания, която ще предлага 2 основни пакета - PREMIUM SEATS и VIP LOUNGES. На практика ще се предлагат за дългосрочно ползване премиум седалки и  вип ложи. На премиум седалка ще може да се постави корпоративна идентификация или табелка с личното име на ползвателя ѝ, а вип ложите ще са оборуднави със специален кетъринг и професионално обслужване. Арената разполага с 114 първокласни места, 5 ВИП ложи за по 12 човека, 1 ложа за 9 и 1 президентска ложа за 43 човека. Картите за ползването на услугите ще бъдат издавани в залата след договаряне с мениджърите, като цените може да видите на сайта на Булстрад Арена.

Обещаното откриване на „Музея на спорта“ ще се състой в мултифункционалната зала и ССУ „Майор Атанас Узунов“ на 01 ноември 2016 г. И в двете експозиции ще се отдаде почит на шампионите на град Русе, техните спорти трофей, както и снимков материал от спортната история на града.

Г-н Велков съобщи, че след ремонт през летните месеци, използването на тренировачните зали може да става вече по отделно. В тях могат да се практикуват различни спортове - баскетбол, волейбол и тенис на корт. През декември месец ще се проведе тенис турнир за любители за Купата на Булстрад Арена, организирано с Тенис клуб – Русе.

Иван Драндийски обяви предстоящите събития в календара на залата - TOTO Tribute ще се състой на 10.11.2016г. от 19:30ч. „Супергрупата, пяла на една сцена с фронтмена на Toto - Боби Кимбъл, представя първия по рода си трибют към една от най-емблематичните групи на всички времена“, допълни още г-н Драндийски. Залата ще бъде организирана по нов начин, за да се покаже нейната мултифунционалност като ще е с капацитет 730 човека. В групата участват  Славин Славчев – вокал, Преслава Пейчева – вокал, Нора Караиванова – вокал, Ясен Велчев – клавишни, Ивайло Звездомиров – бас, Дарин Василев – китара, Бисер Иванов – китара, Стоян Янкулов (Стунджи) – ударни.

“След концерта в София с Боби Кимбъл, ние се събрахме и станахме банда, като за 10.11.2016 г. сме избрали доста интересен репертоар“, допълни Преслава Пейчева.

Композиторът Ясен Вълчев добави, че звукът, свиренето и пеенето ще бъдат безкомпромистни. Русе е един от основните културни градове в България и от тук са произлезли едни от най-великите Български музиканти и изпълнители“, сподели г-н Вълчев.

Интересно събитие, което ще влезе в календара на залата е ѝ новият танцов спектакъл на Нешка Робева, част от националното ѝ турне, “Търси се Фигаро – последната грешка на Нешка”. Той ще се проведе на 7 декември в партньорство с Държавна опера - Русе. Концепцията на новото шоу на Нешка Робева включва характерните фолклорни елементи, но и използването на елементи от класическите музика и  балет.

На 20 ноември в „Булстрад Арена“ ще се проведе конкурс-спетакъла „Мис национален отбор“. За трети път ще бъдат избрани талисманите на Националните отбори по футбол, баскетбол и волейбол. Една от красивите победителки в конкурса  ще има възможност да представи България на международния конкурс за красота „Мис Вселена“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари