Протестът на пътни строители на АМ "Хемус" пренасочи движението

0
Вижте обходните маршрути
Вижте обходните маршрути Снимка: Николай Николов / Труд

Вижте обходните маршрути

Във връзка с получено в община Шумен уведомление за протестен митинг на служители на фирма на пътен възел „Белокопитово“ по първокласен път I-2 Варна – Русе днес от 10:30 до 14:00 часа е предприета реорганизация на движението от ОДМВР- Шумен, за да не се затрудняват пътуващите автомобили и да не се създава напрежение сред тях.

Водачите на автомобили, които пътуват по пътя Варна- София ще бъдат пренасочвани от екипи на пътна полиция през етапна връзка, Шумен- Велики Преслав и Търговище.

В обратния ред София- Варна е създадена организация от ОДМВР- Търговище, като движението ще бъде насочено през Велики Преслав и Шумен.

Пътуващите по направление Русе- Варна ще имат обходен маршрут през село Струйно, село Длъжко и Хитрино. Молим водачите да спазват указанията на екипите на пътна полиция.

"Възможно е на места да се образуват колони, не предприемайте рисковани маневри и изпреварвания, за да няма инциденти на пътя. На помощ на екипите на пътната полиция в Шумен са екипи на БГ ТОЛ- Варна и ТД“ Автомобилна администрация“ – Варна.

Молим за търпение, разбиране и спазване на правилата за движение. Шофирайте разумно!", призовават от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари