Проф. Минеков: Кошлуков е за оставка

2
Отразяването на празника е скандално, смята проф. Минеков
Отразяването на празника е скандално, смята проф. Минеков Снимка: БГНЕС

Това заяви служебният министър проф. Велислав Минеков във връзка с излъчения от БНТ брифинг на ГЕРБ 

"Ще бъде нужно малко време, но всичко ще бъде проверено. Нещата не са само корупция. Бедата е, когато се краде, когато целта е да се открадне. Това носи щети, които не са само във финансов еквивалент. Това носи разруха". Това заяви в "Алтернативата" служебният министър на културата проф. Велислав Минеков навръх 24 май, цитиран от Евроком.

"Когато виждате пред очите си едно престъпление, когато крещите, че това е престъпление, това реваншизъм ли е или желаете правото. Престъпникът трябва да си получи заслуженото", категоричен е той.

"Отразяването на празника е скандално. Имам чувството, че медиите продължават да работят по начина, по който са работели през предишните години на управление. Аз ще започна да задавам неудобни към медиите и СЕМ и ще го правя с удоволствие. Ще искам проверки, включително за загадъчното заглушаване на БНР. Там имаше неща, които бяха прикрити. Националното радио и телевизия са част от системите за национална сигурност. Изключително е скандален случаят от събота, когато три от водещите телевизии прекъснаха програмата си заради някакъв си брифинг. БНТ извършиха тежко нарушение и искам да се разбере дали е престъпление. Ще изпратя писмо до СЕМ и ще настоявам за отговори. Ако Кошлуков не ми отговори, ще настоявам за неговата оставка. А той вече си е за оставка", допълни още културният министър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари