"Продължаваме промяната": Маските на закрито са ненужни

0
Призоваваме служебното здравно министерство да преосмисли наложената мярка
Призоваваме служебното здравно министерство да преосмисли наложената мярка

Призоваваме служебното здравно министерство да преосмисли наложената мярка

Няма обективни причини за задължително носене на маски навсякъде на закрито в столицата, дори само за 15 дни, показва анализ на „Продължаваме промяната“ на база на данните за заболеваемостта с КОВИД от началото на месеца.

Това съобщиха от пресцентъра на ПП "Продължаваме промяната". При общ брой хоспитализирани пациенти в цялата страна – около 1000, с около 50 в интензивни отделения, това означава ползване на 10% от болничните и 2,5% от интензивните легла.

Кривата на заболеваемостта спада, няма натоварване на здравната система, няма риск за живота и здравето на пациентите и не се налагат допълнителни ограничения в София, особено в разгара на летния туристически сезон, традиционно концентриран извън столицата.

Припомняме, че планът на кабинета Петков за управление на КОВИД кризите, изработен с предишното ръководство на Министерството на здравеопазването, овладя напълно пандемията, без да се стига до затваряне на икономиката и натиск върху здравната система.

Призоваваме служебното здравно министерство да преосмисли наложената мярка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Доктор
    Лицемери с отчаян пиар ход. По принцип никога досега, маски не са използвани за превенция на здрави хора от респираторни инфекции. Маските не намаляват разпространението на респираторни инфекции. Всяко едно научно изследване преди пандемията установява това. Ще Ви представя само едно щирокомащабно епидемиологично проучване в САЩ, публикувано през април 2022 г., което заключава, че кумулативният процент на заразяване в хода на пандемията е идентичен в щатите със задължително носене на маски и в щатите без задължително носене на маски.
  • 13
    2
    Скрал
    Като бяхме във власт напоително пропагандирахте за маски! Като не сте на власт - сте срещу маските! Сънародници, тези от "продължаваме измяната" са национални предатели, агенти/шпиони на сащ са! Никакво гласуване за тези платени от цру на сащ подчовеци и лицемери!
  • 14
    1
    Демагогия
    Мама ви курвенска, да еба! А есента, когато ВИЕ го наложихте, маските БЯХА нужни, казвате? А *зелените сертификати*, които ВИЕ наложихте – БЯХА ли нужни, а? Сега – да ми ядете уя! Вие, ПП, ДБ и ГЕРБ – власт няма да помиришете НИКОГА!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари