Пребитото момиче във Варна само пожелало да живее с баща си

0
В много случаи детето си избира този родител, който му позволява да прави каквото си "иска", просто защото и той си гледа живота и не го е еня.
В много случаи детето си избира този родител, който му позволява да прави каквото си "иска", просто защото и той си гледа живота и не го е еня. Снимка: БГНЕС

Публикуваме коментар на адвокат Петър Николов относно пребитото от баща си момиче във Варна:

"Във връзка с пребитото момиче във Варна от баща си, на него са му дадени родителските права, защото тя "искала". Вече няколко дела гледам, при които питат някои неосъзнат индивид на 13-14 години какво иска и така съдът решава при кого да живее детето.

В много случаи детето си избира този родител, който му позволява да прави каквото си "иска", просто защото и той си гледа живота и не го е еня. Дори нарочно глези безумно детето си, за да дразни този, който наистина го е грижа и пречи и на възпитание, и образование.

"Ще правя каквото си искам, ще получавам всичко." После това дете влиза в съда и наплюва другия си родител под диктовката на този, при който иска да прави каквото си иска. И щом иска, за държавните служители, един куп хора получават пари за това, е най-лесно да вдигнат ръце и да пляснат, че случаят е решен без наистина да положат грижа кое е най-добро за едно дете.

И това са резултатите, когато желанията на неосъзнатите управляват осъзнатите. И това са резултатите, когато децата се вдигат като трофеи на победата, че единия родител е смазал и унижил другия."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари