Полицията с подробности за инцидента край Божичен

1
В двете коли е имало деца на по 3 годинки
В двете коли е имало деца на по 3 годинки Снимка: Русе Медиа

Четирима са леко ранени при катастрофата между две коли, станала вчера около 12:30 часа по пътя III-501 в района на км 09+950 в посока от гр. Русе към с. Иваново.

В условията на ясно време, суха  пътна настилка, лек автомобил „Нисан“ с русенска регистрация, управляван от 38-годишна жена, която е пътувала с дете на 3 г., движейки се по пътя в посока от Русе към Иваново, на десен завой преминава вляво и се сблъсква странично с лек автомобил „Фиат“ с разградска регистрация с водач 29-годишна жена и пътници две жени и дете на 3 г.

След удара между двете коли Фиат-ът се е преобърнал на лявата си страна. Наложила се е намесата на пожарникари и спасители от Сектор СОД при РДПБЗН - Русе за изваждане на пътници от него.

Те не са били затиснати, но са били позиционирани в седалките си от коланите. След премахване на предното обзорно стъкло, те са извадени и предадени на екипите на ЦСМП, а произшествието е обезопасено от служителите.

Водачката и пътниците от обърнатата кола са отведени от екипи на ЦСМП за преглед в болница, където са им установени леки травми. Две от тях са поискали да бъдат оставени за наблюдение, а останалите са освободени за домашно лечение.

Произшествието е обслужено от екип на РУ – Две могили. Съставени са два акта и констативен протокол за ПТП. Пробите на водачките за алкохол са били отрицателни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари