Подпалиха коли на русенски бизнесмен

0

Неизвестни подпалиха два автомобила на бизнесмен в самия център на Русе, на площада пред Пантеона на Възрожденците.

Горели са джип „Шевролет Каптива” и микробус „Мерцедес”, купен само преди седмица. Пламъците лумнали около 3 часа в нощта срещу понеделник, пише 24 часа.

Явно огънят е тръгнал от предницата на джипа, чиято лява част е унищожена почти напълно. Задницата е непокътната. Пламъците се прехвърлили на паркирания в непосредствена близост микробус, чиято предна част също е пострадала. Според хора от блока, двете коли принадлежат на живеещ тук бизнесмен, който явно е ядосал някого от контрагентите си. Преди година пък бе пламнал апартаментът му в ъгловата кула на блока. Полицията е образувала досъдебно производство, което означава, че вероятно става дума за умишлен палеж, потвърдиха от пожарната в Русе. Огънят тръгнал от лявата предна част на джипа, като е използван някой от класическите методи за подпалване.

Засега не са открити никакви следи, как е станало това, уточниха огнеборци. На местопроизшествието били изпратени два пожарни автомобила, които успели да овладеят огъня, преди да пламне и липата над подпалените коли.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари