Почина тежко раненото момиче в катастрофата край Николово

1
При катастрофата бяха ранени още шофьорът и останалите пътници /снимката е илюстративна/
При катастрофата бяха ранени още шофьорът и останалите пътници /снимката е илюстративна/

21-годишното момиче, което е пострадало най-тежко при катастрофата между Червена вода и Николово, е починало, информира briagnews.bg.

Както вече съобщихме, 21-годишната Е.Е., която се е возила на задната седалка, при удара е получила черепно-мозъчна травма и фрактура на ребра, била е откарана в интензивното отделение. Въпреки усилията на лекарите, Е.Е. починала. С различни наранявания са четирима души, двама от тях тежко.

Инцидентът станал около 21.30 часа в събота вечерта, уточниха от МВР в Русе. 23-годишният Е.С. от Нова Черна карал БМВ от Червена вода към Николово. В един момент той изгубил контрол върху колата, тя излязла вляво от пътя и с лявата си страна се ударила в дърво.

Сериозно е пострадал С.Н. на 22 години, който се е возил отзад. Той е с тежка черепно-мозъчна травма и е приет в отделението по хирургия. Шофьорът на колата е с гръдна и коремна травма и също е настанен в отделението по хирургия. Е.Е. на 18 години, който се е возил отпред, е с охлузни рани по тялото и след медицински преглед е освободен.

20-годишният П.Ц., возещ се отзад, е с фрактура на дясното рамо. След преглед в болницата е освободен за домашно лечение.

На мястото е направен оглед от оперативна група на полицията. Според тях най-вероятната причина за инцидента е висока скорост.

Източник: briagnews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари