Плеймейтката Ася Капчикова дарява наградата си от 10 000 лева

0

Настоящата носителка на титлата "Мис Плеймейт 2015" - Ася Капчикова, довери, че дни преди конкурса е паднала от 3 метра височина.

Тя стъпила върху гипс картон и така пропаднала. Навехнала сериозно крака си. Заради това по време на конкурса била на обезболяващи.

Преди да излезе на подиума се наложило да й бият две инжекции.

"Аз съм много целеви човек. Когато си поставя нещо и го правя", обясни Ася в "Преди обед.

Блондинката довери, че ще дари своята награда - ваучер от 10 000 лв., за жена с мастектомия.

Ася довери още, че повечето момичета, които получат такъв ваучер, го използват за корекции по тялото си.

"Аз нямам силикон, но и не искам", каза блондинката. Единствената изкуствена намеса по тялото й е, че има хиалуронова киселина в устните, която обаче се разгражда.

Ася ще създаде страница в социалната мрежа, на която жени с мастектомия ще могат да споделят своята лична история. Така Ася и д-р Ангел Енчев ще изберат жената, която всъщност ще получи наградата на Ася от 10 000 лв. за интервенция.

Блондинката довери, че обича да готви.

"Всяка красива жена трябва да може да прави всичко", каза още тя. Преди дни, сготвила мусака за гаджето си - рапъра Криско.

Двамата се запознали по време на снимките на видео клипа му към парчето - "Шапка ти свалям". Тогава във видеото участвали общо 12 момичета.

В лентата Криско трябвало да бъде с костюм, но не можел да си върже вратовръзката. От всички 12 момичета единствено Ася знаела как да завърже възела и това впечатлило рапъра.

"Не му спестявам нищо", сподели Ася, като подчерта, че обича да е откровена с хората. Затова тя е честна и към своя любим.

Ася е една от малкото плеймейтки, които имат висше образование.

Тя е завършила "Философия" и то в Софийския университет. Първото й желание било - "Журналистика", но признава, че не я приели.

"Обичам да чета. Последната книга, която прочетох беше "Е на квадрат". От философите подчерта, че харесва Рене Декарт и Сократ.

Източник: btvnovinite.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари