Ученици дариха парична награда от конкурс на две социални институции в Русе

1
Ученици от Професионалната гимназия по туризъм печелят първа награда в размер на 900 евро от видеоконкурс по проект на "Каритас" през миналата година, когато са в 12-и клас. Решават да дарят средствата на два центъра за настаняване от семеен тип в Русе
Ученици от Професионалната гимназия по туризъм печелят първа награда в размер на 900 евро от видеоконкурс по проект на "Каритас" през миналата година, когато са в 12-и клас. Решават да дарят средствата на два центъра за настаняване от семеен тип в Русе Видео: КИС 13

Ученици дариха спечелена награда от конкурс на две социални институции в Русе

Става дума за "Розовата къща" за деца и младежи с увреждания и Центъра на Българския червен кръст. Със средствата са закупени принадлежности и уреди според нуждите на потребителите, предава КИС 13.

Ученици от Професионалната гимназия по туризъм печелят първа награда в размер на 900 евро от видеоконкурс по проект на "Каритас" през миналата година, когато са в 12-и клас. Решават да дарят средствата на два центъра за настаняване от семеен тип в Русе.

Всички ученици от класа, спечелил наградата, без да се замислят решават да дарят средствата на деца в неравностойно положение.

От ръководството на "Розовата къща" благодариха за дарението, което е изключително необходимо за нуждите на децата и младежите настанени там.

В "Розовата къща" са настанени 12 деца и младежи с увреждания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари