Фондация „Александър Русев“: Благодарим за прекрасния жест на Влади Зомбори!

2
Актьорът дарява наградата си от „Като две капки вода“ на деца с увреждания от Русе
Актьорът дарява наградата си от „Като две капки вода“ на деца с увреждания от Русе Снимка: „Като две капки вода“

Щастливи сме, че децата на Русе срещат толкова голяма подкрепа!

Актьорът Владимир Зомбори дарява наградата си от „Като две капки вода“ на деца с увреждания от Русе.

Вчера, 25 март 2024 г., актьорът Владимир Зомбори, спечели безапелационно вота на журито и зрителите в шестия лайф на „Като две капки вода“. Той се превъплъти в образа на Кейти Пери и изправи публиката на крака с изпълнението на песента „ROAR“.

В края на вечерта Зомбори направи благороден жест – дари своята награда на Фондация „Александър Русев“ и каузата ѝ за изграждане на водно-рехабилитационен център в Русе.

Сигурни сме, че Доброто се разпространява и Каузата ни в Русе да има подходящ плувен комплекс, отговарящ на нуждите на деца и възрастни със специални потребности, намира своите последователи“, споделиха от Фондация „Александър Русев“.

Те изказаха благодарност и на Наско и момчетата от Б.Т.Р., които пътуваха специално за звездния благотворителен концерт в подкрепа на фондацията.

Щастливи сме, че децата на Русе срещат толкова голяма подкрепа! Ние пожелаваме успех и на Влади, и на Наско в предаването и вярваме, че най-доброто предстои!“, добавиха от фондацията.

Жестът на Владимир Зомбори е пример за съпричастност и щедрост. Той е доказателство, че доброто е заразно и че заедно можем да направим света по-добро място за всички.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари