Пияна мутра вилнее в магазин

2
Ако някой види "героя" от това видео, да се пази!
Ако някой види "героя" от това видео, да се пази!

Ако някой види "героя" от това видео, да се пази!

За това призовава млада жена, публикувала кадрите в социалната мрежа.

А самите кадрите са заснети от камера за наблюдение в магазинче за алкохол и цигари. На тях се вижда как мъж влиза, блъска жена, която в този момент звъни по тел. 112 за помощ и в същия момент вдига кучето ѝ и го блъска с всичка сила в земята, пише Факти.бг.

Самото видео има предистория.

Минути преди това същият мъж нападнал продавачката на улицата пред магазина. Жената с кучето се притекла на помощ, тогава нападателят изритал кучето й, а тя го напръскала със спрей за самозащита. После влезнала в магазина заедно с продавачка, за да потърси помощ.

"Пиян и заплашващ мен и момичето, което работи в магазина в отказ да му се даде на аванта (в тетрадката на длъжниците). Останах да я защитя и не съжалявам! Имам достойнство и "топки" за разлика от доста мъже!", написа жената с кучето.

"Търся справедливост! Секси левентът се казва Иво Бойчев Бонев! Да си получи заслуженото. Септември 06.09. шофирал пиян разбил паркирани коли и избягал от местопроизшествието ... и бие барабана... Велик и недосегаем", добавя младата жена, която разпространява кадрите с боя.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари