Пенчо Милков: Спрял съм се на честни хора!

5
Новите заместник - кметове заявиха какви ще са приоритети им в ресора, за който отговарят
Новите заместник - кметове заявиха какви ще са приоритети им в ресора, за който отговарят Видео: Кис 13

Кметът на Русе Пенчо Милков представи екипа си пред медиите на пресконференция днес.

Той заяви, че залага на професионалисти с опит, а не на партийни кадри и обеща да работят активно, прозрачно и в интерес на русенци.

За устройството на територията ще отговаря Магдалина Илиева, Димитър Недев е новият заместник-кмет по комунални дейности, Златомира Стефанова поема ресор икономика, инвестиции и собственост, а Енчо Енчев - хуманитарните дейности, информира Кис 13.

Пенчо Милков обясни, че е избрал този екип, тъй като всички отговаряли на изискванията му, които поставя пред себе си като човек и работа и към хората с които желае да работи. Заместник-кметовете пък заявиха какви ще бъдат приоритетите им в ресора за който отговарят. Градоначалникът Пенчо Милков каза още, че засега не се налагат промени в отделните дирекции в Общинската администрация. 

По отношение на недостига от над 4,4 милиона лева, който може да доведе до увеличаване на данъка върху превозните средства Пенчо Милков заяви, че не е нормално да се вдига точно този налог, при разкопани улици и допълни, че е възложил да се направят още изчисления, за да има максимално облекчение за гражданите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари