Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Пазарувайте от "Пацони" само ако искате да се отровите!

15

Мили съграждани, пазарувайте от магазини Пацони, само ако искате да отровите себе си или близките си хора!

Започвам с този призив след мое лично преживяване в магазина им в квартал "Родина", където в отговор на отправена рекламация, ми предложиха да си сготвя разваленото месо, защото НЯМАЛО ОТКЪДЕ ДА НИ НАМЕРЯТ ПРЯСНО!

Историята е кратка.

На 22.11.2015 в 21:10 часа закупих пилешко бон филе от пресния щанд в магазина. На 23.11.2015 сутринта отворих месото с идеята да го приготвя. Установих, че то мирише лошо и лепне. Веднага посетих отново магазина, носейки разваленото месо с мен. На щанда бе същата продавач-консултантка, която ми пакетира месото предния ден. Тя потвърди, че е развалено, и извика друга жена, чиято длъжност не разбрах. Въпросната жена се държа нагло и с неподходящ тон се опита да ме убеди, че месото не е развалено. Накрая ми предложи, както вече споменах, да си сготвя разваленото месо, защото няма откъде да ми намери прясно.

Рекламацията ми не само не бе удовлетворена, но и получих унизително, обидно отношение като клиент. 

Същевременно, вглеждайки се в етикета на пилето, установих, че никъде не се упоменава срок на годност, което е сериозно нарушение на закона на нашата страна. За случая сезирах ръководството на веригата, както и Комисията за защита на потребителите. Силно се надявам случаят да не остане без отзвук.

Помнете, предлаганата от магазини "Пацони" храна е опасна, а отношението на персонала предполага съзнателно предлагане на некачествена, развалена храна. Надявам се историята ми да успее да предпази много от клиентите на веригата от подобни неприятни ситуации и да ги откаже да пазаруват от нейните магазини. 

Споделете историята с приятелите си, за да могат повече хора да вземат отношение и да са бдителни, и за да се предпазим от продавачите на болести.

Автор: Ива Иванова
(Автор: Ива Иванова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари