Първи кадри от ужаса в Стамболийски

1
Трима младежи загинаха при пътен инцидент късно снощи в града
Трима младежи загинаха при пътен инцидент късно снощи в града Видео: trafficnews.bg

Линейката, пристигнала след тежката катастрофа в Стамболийски, дошла след 20 минути. Тя пристигнала от Пловдив, тъй като спешният център имал само една линейка. Това разказа местен жител пред trafficnews.bg., които показаха и кадри от мястото на трагедията. Хората недуоумяват как е възможно да се кара със 120 км/ч в населеното място, когато ограничението е 50.

Трима младежи загинаха при пътен инцидент късно снощи в града. Черните лентички във фейсбук се увеличават мълниеносно. Те заменят снимките на приятелите на Ивайло Петров – на 22 години, и сестрите Яница и Виолета Филчеви – на 19. Те са били в Аудито, което 23-годишният Атанас Тонев е забил със 120 км/час в дърво в квартал „Полатово”.

Близначките Виолета и Яница учат в СОУ „Патриарх Евтимий” и след месец е трябвало да бъдат на абитуриетския си бал. Вместо снимки с абитуриетски рокли обаче на стените на профилите им има жалейки. Двете момичета са тренирали гребане, били любителки на екстремните спортове. Приятелите им ги описват като лъчезарни и щастливи ученички. Двете ходели на военно обучение към Великотърновския университет, което се потвърждава и от многобройните фотографии където те позират с униформи като истински рейнджърки.

Ивайло Петров е завършил Професионалната гимназия по лозарство и винарство в Перущица преди 3 години, а до момента е работел като началник склад във фирма за производство на хранителни продукти. Занимавал се е и с мрежов маркетинг. Запален фен е на ЦСКА, а бързите автомобили са били негова страст. Живеел е в Стамболийски.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари