Още три партии се присъединиха към голямата лява коалиция

1
Новите участници в голямата коалиция са “Съюз на отечеството” с председател Васил Точков, “Българска пролет” с председател Велизар Енчев и “Движение за социален хуманизъм” с председател Александър Радославов
Новите участници в голямата коалиция са “Съюз на отечеството” с председател Васил Точков, “Българска пролет” с председател Велизар Енчев и “Движение за социален хуманизъм” с председател Александър Радославов Снимка: Фейсбук

Още три партии се присъединиха към голямата лява коалиция, похвали се във фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова

Ето още от нейния пост, без никаква редакторска намеса: 

"Подписах споразумения с още три партии, които се присъединиха към голямото ляво обединение, иницирано БСП. Новите участници в голямата коалиция са “Съюз на отечеството” с председател Васил Точков, “Българска пролет” с председател Велизар Енчев и “Движение за социален хуманизъм” с председател Александър Радославов.

Представителите и на трите новоприсъединили се партии изказаха удовлетворението на техните членове за консолидацията вляво, започната от БСП.

Председателят на партия “Съюз на отечеството” Васил Точков благодари за иницирането на широката лява коалиция и усилията й за обединението на левите партии в България."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари