Очакваме служебния кабинет да каже накъде отива държавата

0
Калоян Паргов отбеляза, че отиващият си е модел е този на телефонната конкуренцията
Калоян Паргов отбеляза, че отиващият си е модел е този на телефонната конкуренцията Видео: BULGARIA ON AIR

"Предстои служебният кабинет да каже каква е истината, той олицетворява цялата политическа система. Не става въпрос кои са добрите и кои - лошите. Става въпрос за това накъде отива държавата", заяви Калоян Паргов от БСП.

Той визира нападките между социалистите и ГЕРБ в последните дни.

БСП атакува ГЕРБ за възможно спиране на европари, както и за евентуален режим на тока. Паргов посочи, че проблемите, за които БСП алармира в парламента се базират на документи и факти.

"Въпросът е да сме обективни и да кажем истината, а не пропагандно да казваме "На нас ни ги пускат, на тях им ги спират", настоя Калоян Паргов, визирайки изказване на премиера в оставка Бойко Борисов.

"По отношение на проблемите с енергетиката. Какво сме виновни , че има тежка зима и мощностите са натоварени? Все пак това се планира. Цитираме писмо на енергийния системен оператор", каза още гостът на Bulgaria ON AIR и добави, че политиката на ГЕРБ е да замита фактите под килима.

Калоян Паргов отбеляза, че отиващият си е модел е този на телефонната конкуренцията - "този, който знае телефона на правилния човек и се обади първи, има вероятност да спечели нещо, което може и да не заслужава".

Социалистът добави, че желанията на бизнеса и БСП се припокриват, а именно - реална конкуренция.

Паргов коментира и вече избрания от президента Радев служебен кабинет. Той посочи, че в БСП ще са доволни от кабинета, ако настъпи период на стабилност и се създадат предпоставки за честни и демократични избори.

За плоския данък? "Ние не искаме да няма богати, искаме да има благосъстояние за всички. Неравенствата в икономически план са драстични", каза още социалистът.

Източник: BULGARIA ON AIR
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари