Нунев откри детска площадка в село Стърмен

0

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, кметът на Община Бяла Димитър Славов и кметът на Стърмен Нели Димова откриха днес многофункционална детска и спортна площадка в селото.

Това стана в присъствието на двамата зам. – кметове на Община Бяла, много жители на Стърмен

Поздравявам кмета на това китно населено място и кмета на общината за усилията, положени да се изгради тази площадка. Децата имат нужда от нея“, каза в приветствието си народният представител. 

С много труд постигнахме всичко това – да облагородим и озеленим терена, када в словото си Нели Димова. Тя призова децата, техните родители и всички местни жители да пазят съоръженията, за да ги използват още дълго време. 

Радвам се, че навръх Петковден успяхме да поднесем този подарък на село Стърмен. През следващата седмица ще бъде завършено изграждането на районно осветление, за да се ползва площадката и вечерно време“, заяви кметът Димитър Славов. 

Финансиране за изграждането на площадката е осигурено от ПУДООС, след като е одобрен проекта на населеното място. Освен с комбинираните съоръжения за детска игра, на площадката има малко игрище за баскетбол, място за шахмат на открито, тенис маса, фитнес уреди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари