Номинираха настоящия кмет на Борово за втори мандат

0

Настоящият кмет на община Борово Валентин Панайотов бе номиниран за предстоящите кметски избори от структурата на ГЕРБ в Община Борово.

Това стана на номинационно събрание, провело се в салона на читалището в Борово.

На заседанието, което няма как да мине без присъствието на Пламен Нунев, първо са номинирани кметовете за малките населени места в общината:

За с.Батин-г-н Бахри Ефраимов;

За с.Горно Абланово-г-н Росен Иванов,

за с.Обретеник-г-жа Любка Стоянова и

за село Екзарх Йосиф-г-н Илия Данев.

След това са номинирани 21 члена и симпатизанти на партията за листата на общински съветници от ПП ГЕРБ в общината.

На трето място се пристъпи към номиниране за кмет на община Борово. От няколкото предложения от различни населени места и номинации за него единодушно беше избран за единствен кандидат на ПП ГЕРБ за кмет на община Борово г-н Валентин Панайотов- досегашен кмет на общината. Всички отбелязаха заслугата на общинския кмет, за облика на населените места, паркове, улици и детски площадки. Благодарности и признание получи от читалищата и пенсионерските клубове в общината. Видимите неща не могат да се скрият. Последните две години - десетки милиони спечелени европари. Предстоящи проекти за две години напред. Финансов усет и спазени обещания като резултат. Това бяха отзивите за направеното в настоящия мандат, хвалят се от местната структура.

В края на събранието Нунев обобщил партийните поръчения и благодарил на всички, че са единни. Винаги има решения. Те стават в диалог и екипност, това е  заключил Нунев. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари