Нова професия: Британец си изкарва прехраната, като стои на опашки

1
Британец спестява досадното чакане на опашки срещу 20 паунда на час
Британец спестява досадното чакане на опашки срещу 20 паунда на час

Британец измисли нова професия, от която да печели добри пари

Фреди Бекит взима по 20 паунда на час, за да стои на опашки вместо други хора. С това си докарва чудесен доход от 160 паунда дневно, което прави малко над 370 лева, Lifebg.eu

Мъжът казва, че професията му е дошла “естествено”, че предимно богаташи го търсят, и че е “убийствено добър” в това, което прави.

Тъй като е лондончанин, чакането на опашка за него се свежда до “изящно изкуство”.

В добри дни мъжът печели пълната си сума за 8-часов работен ден, но това значи, че трябва да е стоял на опашка, която едва мърда, цял ден.

31-годишният иноватор споделя, че най-добрите му работни места са опашки за билети за много популярни събития, като представления в Аполо, за клиенти, които са богати на пари и бедни на време.

Клиентите на Фреди варират от млади семейства, които не искат да губят време в безсмислено чакане, до богаташи, на които не им се занимава с опашки.

Лятото е най-натовареният му сезон заради множеството събития.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Който и да е
    Пичовете в кат отдавна са го измислили това... Какво ми давате примери с толкова изоставащи нации и държави, чуждопоклонници такива...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари