Не правете това в дните на ретроградния Марс

0
В този период се смята , че в характера на хората се появява раздразнителност и суетност
В този период се смята , че в характера на хората се появява раздразнителност и суетност

От днес до 30 юни ще живеем под знака на ретрограден Марс, предупреждават астролози, пише Блиц.

В този период се смята , че в характера на хората се появява раздразнителност и суетност. Събира се вътрешно напрежение.

Припомнят се стари обиди. При хората се поражда желание за агресия, не са изключени и травми поради невнимание. В действията има голяма пауза между стимул и реакция.

Вече е взето решение или така са се стекли обстоятелствата на които трябва да се реагира но човека се бави. По този начин енергията се разпилява. Хората спорят за дреболии и имат снижена мотивация за действие.

Могат да се случат аварии, инциденти, травми. Дейността върви бавно. Ако стартирате някои проекти през този етап то в края на май или юни вероятно ще намерите много недостатъци и грешки.

През периода не е желателно да се стартира ремонт, бъдете внимателни при работа с механизми. В конфликти в съда или военни действия ще загуби този, който ги е започнал.

Няколко съвета за поведение през ретроградния Марс:

1. Не се подлагайте на операция. Марс е властелин на всеки ,който има нещо общо с метал. Това разбира се, не се отнася до такива хирургически намеси, които са насочени към спасяването на живота и са неизбежни. 

2. Внимавайте с острите предмети. През периода нараняванията с ножове, ножици се увеличават, дори при обикновено подстригване или бръснене има възможност да получите нараняване.

3.Не започвайте нови проекти. Няма да имате достатъчно енергия, за да ги довършите и да спечелите от тях. В това число не тръгвайте на съдебни дела, дори да става дума за развод. Това може да ви донесе неочаквано фиаско.

4. Не си купувайте автомобил или друга машина през периода, включително и компютри. Има много дефекти, които ще се проявят, ако направите това. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари