Не бива да поставяте кошчето за отпадъци в коридора

0
Причината е, че така е твърде вероятно да блокирате притока на положителна енергия в дома си
Причината е, че така е твърде вероятно да блокирате притока на положителна енергия в дома си

Според Фън Шуй всеки един предмет в дома ни успява да погълне от енергията

Затова се счита, че е много важно човек внимателно да подрежда помещенията, които обитава. Единствено така ще може да си осигури щастие и благополучие, а късметът ще го следва навсякъде, пише Actualno.

Къде трябва да е мястото на коша за отпадъци?

Има един предмет в дома ни, за който рядко се замисляме. Свикнали сме в него да изхвърляме всички онези отпадъци, но не си даваме сметка, че и той както останалите ни вещи, могат да черпят от енергията ни. Става въпрос за коша за отпадъци.

Ако не искате да засилвате негативната енергия на този предмет, трябва да го държите на точно определени места в дома си, а не където ви е най-удобно.

Никога не бива да оставяте кошчето за отпадъци в коридора, защото така е твърде вероятно да блокирате притока на положителна енергия в дома си.

Вероятно и вие, както повечето хора, държите този предмет в шкафа под мивката, защото така ви е най-удобно за ползване. Това обаче не е най-правилно, тъй като влагата в тръбите успява да засили негативната енергия и не след дълго в този кът ще усещате една неприятна тежест.

За предпочитане е да държите коша на балкона. Така не само ще се погрижите за хигиената в дома си, но и няма да усещате никаква лоша енергия или неприятни миризми.

Друго важно нещо, за което трябва да се замислите, е ежедневното изхвърляне на отпадъците. В никакъв случай не трябва да задържате ненужното в дома си. Винаги, щом почистите коша, измивайте го с вода и сапун. Може дори да запалите свещ около мястото, за да може негативната енергия да изчезне.

Езотериците смятат, че ако сортирате отпадъците си, това ще допринесе не само за пречистване от негативна енергия, но и ще подобри кармата ви. Опитайте и сами ще се убедите, че тази вещ рефлектира пряко върху нас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари