Народната певица Диана Иванова е загинала в село Марково

3
Тя бе дългогодишен преподавател, художествен ръководител и диригент
Тя бе дългогодишен преподавател, художествен ръководител и диригент Снимка: Фейсбук

Тя бе дългогодишен преподавател, художествен ръководител и диригент

Хора от село Марково съобщиха коя е загиналата жена при катастрофата в село Марково. Това е народната певица Диана Иванова, която е сред най-дългогодишните преподаватели в АМТИИ "Проф. Асен Диамандиев“ в Пловдив, предава агенция "Фокус".

През последните години Диана Иванова бе художествен ръководител и диригент на вокален смесен състав "Младежки сърца“ към община "Родопи" за изпълнение на автентичен фолклор и стари градски песни. Събира около себе си жени и мъже на различна възраст и навсякъде представят достойно общината, в която живеят и творят.

Фейсбук

Произшествието възникна днес в село Марково. Сигналът е получен в полицията към 15:40 ч. По предварителна информация в близост до селскостопански двор лек автомобил "Форд", управляван от 22-годишен, предприел ляв завой и отнел предимството на лек автомобил "Мицубиши" с водач на 44 години.

При удара на място загинала 67-годишна пътничка във втората кола. В болница са транспортирани двамата шофьори и 20-годишно момиче, пътувало в първия автомобил.

Двамата водачи са изпробвани с дрегер за употреба на алкохол и при по-възрастният апаратът отчел положителен резултат. Местопроизшествието е запазено, извършва се оглед. Движението в района на пътния инцидент се регулира от полицейски служители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари