Мултимедийна изложба „Театрален плакат“

1

Интерактивно събитие на Момчил Михайлов - МОМО

На 28 март от 18 ч. в зала Заседателна на русенската библиотека Момчил МихайловМОМО ще представи своята мултимедийна изложба „Театрален плакат“. Тя съдържа негови творчески проекти в областта на плакатното изкуство, които по уникален начин съчетават различни видове визуални изкуства. Плакатите ще се излъчат с мултимедия и в Интернет през профила на библиотеката във Фейсбук. Ще бъдат представени и архивни кадри от постановки, за които авторът е правил плакат. По време на изложбата ще бъдат експонирани плакати, презентиращи театрални постановки.

Момчил Михайлов е добре познат в културните среди – музикант, визуален артист, графичен дизайнер, гримьор, и това са само някои от областите, в които работи.

Русенци го познават от участията му във важни културни събития, между които Фестивал за съвременна градска култура “Аз, градът” (авторският проект “Аз, Градът” на неговия екип даде и името на самия фестивал), литературния фестивал на МД “Елиас Канети”, клубни участия и др. Работата му може да се види в многобройните театрални и концертни плакати, корици за книги, модни и фотографски издания, в изложби у нас и извън. Носител на няколко награди за фотография, графичен дизайн и копирайтинг. Регионален представител на Асоциацията на Модните Фотографи в България. От 90-те години на миналия век е член на няколко утвърдени русенски групи (GORR, Hit Bottom). В момента работи по собствен музикален проект.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари