Мотор влезе под автобус след засечка от бус в София

0
Мотористът е настанен в „Пирогов“, а виновникът за инцидента изчезна
Мотористът е настанен в „Пирогов“, а виновникът за инцидента изчезна Снимка: Катастрофи в София / Фейсбук

Мотористът е настанен в „Пирогов“, а виновникът за инцидента изчезна

Тежък пътен инцидент е станал в понеделник след обед на Околовръстния път на София в посока квартал „Младост“. Микробус е предприел изпреварване на мотор, после двуколесното возило е попаднало под автобус на градския транспорт, информира Телеграф.

При пътното произшествие е пострадал моториста. Той е транспортиран до института за спешна помощ „Пирогов“. Според очевидци той е със счупена ключица.

След катастрофата микробусът и водачът му са изчезнали. Хората се надяват камери в района да са заснели регистрационния номер на виновника за инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари