Моторист е с опасност за живота след катастрофа на булевард "Тутракан"

2
Мотористът се блъска в шофьор на камион, който е слизал от кабината  / Снимката е илюстративна
Мотористът се блъска в шофьор на камион, който е слизал от кабината / Снимката е илюстративна

Неправоспособен мотоциклетист е в болница с опасност за живота след ПТП тази нощ, съобщиха от МВР - Русе.

На 28.07.2017 г. в 01:28 часа, чрез тел. 112, е постъпил сигнал за пътен инцидент на бул. "Тутракан" в Русе. Изпратените на място служители на пътна полиция са установили, че при движение с несъобразена скорост по бул. "Тутракан", в района на № 100, в посока гр. Русе (малкото кръгово на спускане от Сръбчето), мотоциклет "Ямаха" с водач и пътник, преминава през кръговото кръстовище.

След това мотоциклетът се отклонява вдясно и блъска водач на паркиран товарен автомобил "Волво", който е слизал от кабината на превозното средство, паркирано в колона от автомобили. В резултат на произшествието са пострадали двамата водачи и пътника на мотоциклета.

Водачът на мотоциклета И.С. на 29 г. от Русе (неправоспособен), е настанен в интензивното отделение на УМБАЛ с диагноза политравма и с опасност за живота, пътникът (30-годишен мъж) е пострадал с фрактура на тазобедрена става и също е настанен в болницата, а водачът на товарния автомобил е с диагноза контузия на подбедрица и след преглед и медицинска помощ е освободен за домашно лечение.

На местопроизшествието е извършен оглед, причините за ПТП се изясняват. Образувано е досъдебно производство от разследващ полицай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари