Момче на 16 години е починало след удар с тротинетка в автомобил

2
Пътнотранспортното произшествие е станало вчера, около 16:50 ч., в севлиевското село Селище
Пътнотранспортното произшествие е станало вчера, около 16:50 ч., в севлиевското село Селище

Момче на 16 години от София се е блъснало с тротинетка в насрещен автомобил и малко по-късно е починало от раните си

Това съобщиха днес от ОД на МВР в Габрово, предаде БТА.

Пътнотранспортното произшествие е станало вчера, около 16:50 ч., в севлиевското село Селище, уточниха от полицията. На мястото незабавно били насочени екипи на „Пътна полиция“ и Спешна помощ. Установено било, че момчето, управлявайки електрическа тротинетка, навлязло в лентата за насрещно движение и се ударило в движещия се срещу него лек автомобил „Нисан Патфайдър“. Водач на автомобила е бил 49-годишен габровец.

Момчето веднага било откарано в болница в Плевен, тъй като имало черепно-мозъчна травма и мозъчен кръвоизлив. Няколко часа по-късно то е починало, съобщават от полицията.

Пробите за алкохол и наркотици на водача на автомобила са отрицателни. По случая е започнало досъдебно производство.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Петър
    Наистина жалко за шофьора. Момчето също не е виновно обаче неговите родители - са. Тези тротинетки с тези малки гуми се движат с голяма скорост и всички знаем в какво състояние са пътищата в България. Много ясно е, че такива инциденти ще зачестяват.
  • 5
    4
    банкеръ
    Последните години в Русе колите станаха повече от хората. Движението като в софия. Въпрос на време е да стават повече сакатлъци със тротинетки, моторетки, скейтове и други джаджи. Колоездачите също станаха много нахални и карат където не трябва. Цяло чудо е че още не са се изпотрепали взаимно автомобилисти, тротинетки, скейтове, колоездачи и останалите.
  • 13
    3
    Русенка
    Куцо , кьораво и сакато се качи на тия тротинетки. Знаят , не знаят правилника за движение - важно е , че " СМЕ МОДЕРНИ " . Жалко за това дете .
  • 8
    2
    QRS
    Въпрос на време беше !
  • 17
    1
    Водач
    Тази масова лудост с тротинетки, скейтове, електроколички и велосипеди е крано време да попадне в полезрението на управляващите, иначе ще е все така. Жалко за детето и неговите родители.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари