Катастрофа затвори пътя Ямбол - Веселиново

0
Четирима пострадали са транспортирани от екипи на "Спешна помощ"
Четирима пострадали са транспортирани от екипи на "Спешна помощ" Снимка: БНР

Има четирима пострадали при сблъсъка на три автомобила

Временно е ограничено движението по пътя между Ямбол и село Веселиново заради катастрофа между три автомобила. Сигналът за инцидента е от 13:40 часа, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Татяна Павлова, цитирана от БТА.

Четирима пострадали са транспортирани от екипи на "Спешна помощ" в Многопрофилната болница за активно лечение "Св. Пантелеймон" в Ямбол.

Тежко е състоянието на двама от четиримата пострадали при катастрофата, съобщи заместник-директорът на областната болница "Св. Пантелеймон" д-р Валентин Вълчев.

Момиче на 24 г. е с фрактури на таза и на бедрото, приета е за операция в Отделението по ортопедия. Момче на 19 години е в Отделението по реанимация, с черепно-мозъчна травма и счупване на прешлени.

Другите двама са леко пострадали, не се налага да бъдат хоспитализирани. С травма на рамото е 19-годишен. Прегледано е и 15-годишно бременно момиче, пострадало при катастрофата. Вероятно ще бъде освободено за домашно лечение, няма опасност за нея и бебето, каза още д-р Вълчев.

Движението по пътя между Ямбол и село Веселиново все още е ограничено заради катастрофа. Сигналът за инцидента е от 13:40 часа. Движението в участъка се регулира се от екипи на "Пътна полиция".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари