Мистериозно самоубийство, млад мъж увисна на въже за теглене на кола

1
Мистериозно убийство разтърси Златарица
Мистериозно убийство разтърси Златарица Видео: TV7

Мистериозно самоубийство разтърси Златарица. Тихомир Борисов увисна на въже за теглене на кола, но роднините му не вярват, че 33-годишния мъж е сложил сам край на живота си. Майката на Тихомир Маргарита Борисова вече месец се пита кой е поставил сина й на бесилката. 52-годишната жена разказва за любовен триъгълник, намесва дори полицай. В зловещата история, в която майката на починалия прави възстановява на обесването.

Малко след 14:00 ч., 33- годишният Тихомир Борисов е открит обесен на дърво на 20 км. от родната Златарица. Вече месец неговите роднини нямат покой. Не вярват, че младият мъж се е самоубил, въпреки, че това е основната версия, по която работи прокуратурата.

Във фаталния 22 май Тихомир отива за вечерна смяна. Работи като дюнерджия във В. Търново. Ядосан е, че заради 0,40 промила му взели книжката на изхода на Златарица – пил е чаша бира. Все пак отива на работа и се връща късно вечерта. Смее се и постоянно пише в социалните мрежи. На няколко пъти, късно вечерта излиза и се прибира. Казва на майка си, че бил до магазина за цигари и бира. Последният път й казва, че отива на среща в безлюдна местност – честа практика в неговото ежедневие. Тихомир не е женен и се радва на женско внимание. Не казва, с кого ще се вижда. И така до следващият ден – 23 май – е намерен обесен на дърво, намиращо се на път между две малки села. Открива го 65-годишният Иван Иванов, който минавал оттам, за да се снабди с изворна вода.

Подаден е сигнал до полицията и Тихомир е свален от въжето, което е за теглене на кола. Оттук, до ден днешен историята се заплита, заради мистериозни факти. Иван разказва, че рано сутринта е видял два автомобила да минават по този път. От колата на Тихомир и до ден днешен липсва предната регистрационна табела, портфейл с пари и документите и парфюма му. Майката му се съмява, че синът и сам е увиснал на въже за теглене на автомобил.

Според съдебните лекари смъртта е настъпила в 2:30 ч. сутринта на 23 май, 10 часа преди да бъде открит трупа.

Фаталното дърво има своята история. На това място Тихомир се е срещал до месец април с една жена – същата, с която си е писал до последно – в 2:20 ч. – 10 минути преди смъртта си. След като е прекратил връзката си с нея, все пак често е поддържал писмен контакт. В телефонът му, който майка му пази тя се казва Антония. Изтрита е цялата кореспонденция с нея от същата вечер. Тази жена, се оказа, че е била в центъра на любовен триъгълник. Тя е от великотъновско, живее на семейни начала с един мъж, в същото време се е срещала с Тихомир и с още един мъж. Единственият, който не знае за тези опасни връзки е нейната официална половинка. Тихомир и другият любовник обаче знаят един за друг и дори са имали спор за Антония. Според нея, липсващите звена, номер на автомобил и документи, няма да се намерят.

Прокуратурата в град Елена вече месец разследва случая. Районният прокурор Красимира Христова се надява, че ще има развитие до края на законовия срок – месец юли . Чакат се и резултатите от аутопсията, които мистериозно се бавят вече месец.

По информация на "Жега", заради мистерията около обесването на мъжа от Златарица, делото ще бъде прехвърлено на друг следовател от В. Търново или Г. Оряховица. А причината е повече от интересна – замесени са имена на двама полицаи – единият нищо не подозира за случая, а другият е спрял Тихомир същата вечер за каране с 0,4 промила.

Източник: tv7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари