Малчугани от ЦДГ "Зора" завършиха учебната година със спортен празник и тържество

1

Спортен празник по случай наближаващата лятна ваканция и тържество за 1 юни – Деня на детето обединиха в завидна шоу програма малчугани и учители от ЦДГ „Зора”.

Водещ на събитието бе не кой да е , а любимата героиня на малки и големи Пипи Дългото Чорапче. Членове на журито, което оценяваше постиженията в състезателните игри, бяха Митка Василева – директор на ЦДГ „Зора” и Светла Стоянова – музикален ръководител.

Събитието откриха отбор мaжоретки, които ефектно представиха няколко изпълнения. Дворът на детското заведение се превърна в истинска спортна площадка, на която отборите мериха сили в разнообразни физически упражнения, борейки се за голямата награда – буркан с бонбони.

Със спортен хъс децата демонстрираха на гостите на събитието бързина, смелост и сръчност. Подготвителната група - бъдещи първокласници - показаха, че вече знаят да пишат, броят и четат. Най- активни се оказаха децата от групата със специални образователни потребности, които си спечелиха и най – оживените аплодисменти. Някои от тях тази есен тръгват на училище, а други ще продължат посещението си в различни дневни центрове.

На финала спортният празник директорът на ЦДГ „Зора” Митка Василева връчи наградите на отборите, а учителите на всяка група получиха купа като признание за всеотдайната си и усърдна работа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари