Людмил Киров: Mомчетата бяха настроени за победа, но не се получи

1
Има още три срещи до края на полусезона, където се надяваме да спечелим точки
Има още три срещи до края на полусезона, където се надяваме да спечелим точки

„Дунав“ записа загуба срещу отбора на „Берое“ - Стара Загора в днешния мач от 17-ия кръг на efbet Лига.

Русенският тим падна като домакин с класическото 0:3, като голмайстори за гостите станаха Мартин Камбуров в 56-ата минута и Ибрахима Конте в 78-ата и 88-ата минута.

Дунав“ се надяваше да спечели точки от този двубой, след като в предишния кръг успя да спечели срещу „Царско село“. Според треньора Людмил Киров момчетата са били настроени за победа, но първият гол, за който има съмнения доколко е редовен, е повлиял негативно на обстановката на терена, предаде Русе Медиа.

Първото полувреме на мача премина равностойно, без отбелязан гол в нито една от двете врати. В 56-ата минута нападателят на „БероеМартин Камбуров получи подаване от Александър Цветков, който според домакините си е помогнал с ръка. Те спряха играта, но главният съдия не видя нарушение и последва гол във вратата на „Дунав“ – 0:1. В 64-ата минута отново Камбуров застраши сериозно мрежата на домакините при изпълнение на фаул, но вратарят Благой Макенджиев изби топката.

В 78-ата минута се стигна до второ попадение на гостите, след като Мартин Камбуров успя с глава да отклони топката към Ибрахима Конте и той я вкара в мрежата за 0:2. Отново Конте в 88-ата минута оформи крайния резултат, като изпрати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Макенджиев.

„Много искахме да вземем точки от този мач, момчетата бяха настроени за победа, но не се получи. Има още три срещи до края на полусезона, където се надяваме да спечелим точки, за да посрещнем по-спокойни коледните празници“, каза след срещата Людмил Киров.

Какво споделиха още треньорите и футболистите на двата отбора – вижте във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари