Людмил Киров: Положението в Дунав е тежко

0
Играчите са притеснени за бъдещето си
Играчите са притеснени за бъдещето си Снимка: Lap.bg

Положението в Дунав е тежко, а играчите са притеснени за бъдещето си. Това признание направи наставникът на русенци Людмил Киров в навечерието на мача с Левски и дни след поражението от Етър с 0:2.

Нещата в тима се усложниха много след напускането на досегашния президент Симеон Симеонов и на практика треньорът призна, че все още бъдещето на "драконите" виси и въпреки всичко е доволен от бойката игра при поражението от "болярите".

"Не виждах до 65-ата минута как може Етър да ни вкара гол. Дотогава играхме доста прилично. Ударихме греда, имахме и други шансове. Не мога да преглътна загубата в мач, в който ни трябваха задължителни и важни точки. Доколкото можах, мотивирах момчетата. Те се държаха бойко, но…

Няма как да скрия, че в съблекалнята цари страшно напрежение. Знаете в каква посока страда целият отбор. При тези обстоятелства се чудя как ще продължим работа. Ще ми се обстановката да е далеч по-нормална. Вместо хората да мислят само за футбол, те са принудени да се тревожат за утрешния ден", оплака се Киров пред вестник "Утро".

Следващото изпитание се нарича Левски и мачът е на "Герена". Между битката с Етър и тази със "сините" на тима се събраха около две седмици без двубой. Но въпреки това Киров не смята да запълва паузата с контрола, а ще я използва, за да прочисти главите на играчите.

"Реших, че се нуждаят от малко време за спокойствие, затова им дадох почивка до сряда. После ще трябва да се вдигаме за мача срещу Левски в София. С две думи - положението е от тежко по-тежко", призна наставникът на русенци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари