Кристин: Видяхме се с Дивна и си поговорихме

1
Но просто нещата се променят след такъв инцидент. Тя беше от близките ми приятелки
Но просто нещата се променят след такъв инцидент. Тя беше от близките ми приятелки

Кристин Илиева даде поредното си интервю след катастрофата с Дивна на 12 март.

Моделката изтъква, че инцидентът е станал при изпреварване. Тъй като в момента тече експертиза, момичето не може да опише пред медиите всичко в детайли, но когато приключи полицейската преценка на обстоятелствата, ще разкаже какво  точно се е случило.

Кристин помни цялата катастрофа.

И макар че мина през какви ли не операции и лечения, тепърва й предстоят пластични операции, които трябва да покрият белезите по краката й. Това ще се случи благодарение на събраните средства. Кампанията се е развила доста добре, много хора са помогнали, благодарение на което Илиева ще продължи да се лекува без финансови притеснения. Предстоят й шест интервенции, споделя тя пред „Телеграф“.

Колкото до съмненията, че ще се наложи ампутация на крака й, Илиева разказа: „Още в Плевен по време на операцията излиза един лекар и казва на родителите ми, че трябва да подпишат документ за евентуална ампутация. Кракът ми е бил натрошен. Левият крак е здрав. Тези белези по него са, защото е свалена тъкан, за да се сложи на десния – там, където не е имало. Във ВМА бях приета с крак, който е покрит с месо, а в Истанбул с крак – от който се вижда костта“.

И добавя: „Искаха да ми режат крака, да. Правили са промивка на раната много време и така са го спасили. Сложили са фиксатор, който е бил само за транспортирането. Транспортирането е било с много малък шанс за оцеляване за мен, докато пътувам от Плевен до София. Нямало е как в Плевен да се грижат за мен. Просто нямат нужната апаратура“.

Кристин едва сега започва да ходи. Сутрин и вечер й правят вливки венозно с антбиотици и й сменят превръзки. Красавицата е била отслабнала доста, но понеже има нужда от повече енергия, си е върнала килограмите. Хапва повече отпреди, предимно месо. Преди е била веган.

Криси ходи и на психолог, тъй като след инцидента са й се появили много тежки паник атаки. Първата е била от автоматични врати. „Започвам да плача ида не мога да си поема въздух и започвам да дишам учестено. Пулсът ми се качва. Но точно с един сеанс с психолога той каза, че тези паник атаки се преодоляват. Един сеанс ми помогна да разбера защо се чувствам така. Било е заради вратата, която ме е смачкала при катастрофата. Отварям очи тогава, не съм си на моето място, а избутана между двете предни седалки. Но вече минавам през врати и не ме е страх. Пия хомеопатични хапчета, които ме успокояват. Но дори и тях вече вземам само като се сетя“.

Не я е страх от автомобили. Дори се закани, че като се оправи, ще вземе книжка, но ще бъде много внимателен шофьор.

Колкото до отношенията й с Дивна, Кристин отсича: „Нещата няма начин да не се променят и за двете ни, когато се случи нещо такова. Няма значение на каква възраст си и колко си зрял. Поддържаме някаква връзка. По-скоро нейните родители поддържат връзка с моите родители. Причината е, че имаше моменти, в които не можех да имам връзка с нея. Аз не я съдя, аз съм й простила и съм й го казала. Ние се видяхме, говорихме си тийнейджърски неща – за момчета, за гримове, кой какво е чул, кой кого е видял, клюки… Но просто нещата се променят след такъв инцидент. Тя беше от близките ми приятелки“.

Илиева си има гадже, но не желае да навлиза в темата. Мечтае някой ден да има собствена марка за дрехи. Иска да учи мода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари