Корнелия Нинова: Президентът е част от групата, която свали правителството

0
Не съжалявам, че издигах Румен Радев - той дължи и двата си мандата, особено първия, на БСП, заяви лидерката на БСП
Не съжалявам, че издигах Румен Радев - той дължи и двата си мандата, особено първия, на БСП, заяви лидерката на БСП Снимка: БНТ

Лидерката на БСП с първи коментар след връщане на неизпълнения мандат

Изявление на представителите на "БСП за България" на излизане от сградата на Президентството, след като върнаха неизпълнен третия мандат предаде БНТ

"Като мандатоносител направихме всичко по силите си да гарантираме сигурност и стабилност на държавата Изготвихме програма, внесохме 79 закона. Приемането им ще се да облекчи живота на българските граждани", заяви Корнелия Нинова.

ГЕРБ, ИТН и Възраждане с цинична безотговорност хвърлят в държавата в хаос. Вероятно президентът няма да удължи работата на НС, каза тя.

"Президентът, заедно с опозицията не ни остави и 100 дни толеранс. Смятаме, че той е част от групата, която свали правителството", коментира Нинова.

Радев е разкритикувал кабинета заради енергийната криза, съобщи още тя.

Не приемаме критиката на президента че оставяме страната в хаос, да я обърне към ИТН е тения министър на енергетиката. Нямаме никакво желание да носим отговорност за това, защото предупреждавахме -не спирайте преговорите с Газпром, заяви още тя.

Върви се към връщане на Иван Иванов, което е спорно от конституционна гледна точка.

"Не съжалявам, че издигах Румен Радев - той дължи и двата си мандата, особено първия, на БСП. Гражданите да оценят неговата работа".

Не е повдигал въпрос за министри от БСП в служебния кабинет. Подозирам, че ще направи и както преди - ще вземе социалисти зад гърба ни. Но ние не носим отговорност - да се знае, че БСП не участва в този кабинет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    😎😎😎😎😎
    Ти ли го издигна или групата Стига си си приписвала сънища Голяма лопата излезе Хайде марш в дън земя
  • 7
    3
    colibri
    Днес на Розовата госпожа и падна лустрото и се видя истинското и лице. На нея всички са и виновни, а тя цялата в "бяло". Политиците трябва да се научат да приемат поражението си и да си дадат сметка защо се е стигнало дотам.
  • 12
    2
    русенец ( ама друг )
    Не плюйте КУРнелия, тя е нашата последна надежда да такова мамата и да закрие БСП!
  • 8
    1
    русенец
    Нашият народ отдавна е казал - на калпавата ракета - космосът е крив. Корнелийке, не се оправдавай като на партийно събрания за дисциплинарен съд. То съдът на торията вече ти отреди мястото на човекът ликвидирал тази сатрапска и човешко ненавистна партия - наследник на БКП. Кой прекрати преговорите с Газпром? Премиерът, чиито вицепремиер си. Нали предлагате именно ПП да оглави и новия кабинет, който слава богу няма да се състои. А вашите прехвалени министри в коя област се справиха - цените на хранителните продукти, или туризма поевтиня, или земеделската ни продукция е евтина. Всички виждаме цената на домати, краставици, плодове, зеленчуци и то в средата на лятото, най-големия добив. Или намалихте цената на пшеницата, на слънчогледа и олиото, но кое??? Освен да изнасяш оръжие /естествено не да го произведеш, а да го изнасяш наготово/ друго не си постигнала. И спри да се хвалиш с идиотската теза, че сме на първо място в ЕС по икономически растеж, защото никой не го усеща и въобще не се забелязва. Още по-малко усещаме ръст на доходите, напротив - тотално обедняване. Това е резултат от управлението на ПП, БСП и ДБ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари