Корнелия Нинова: ГЕРБ и ПП родиха еднорък и двуглав Франкенщайн

2
Паралелната държава се прегрупира, за да възкръсне и да продължи да управлява
Паралелната държава се прегрупира, за да възкръсне и да продължи да управлява Снимка: БГНЕС

Паралелната държава се прегрупира, за да възкръсне и да продължи да управлява

Парламентарната история познава политически компромиси в името на България. Това, което се гласува днес обаче, не е политически компромис и не е за България. Това е компромис на две задкулисни кохорти в името на собственото им оцеляване. Паралелната държава се прегрупира, за да възкръсне и да продължи да управлява. Това прегрупиране в последните дни минава буквално през трупове. Този коментар от парламентарната трибуна направи лидерът на БСП Корнелия Нинова преди гласуването на кабинета „Денков-Габриел”.

„Всичко това е завито в целофан и се поднася на хората като евроатлантическо правителство. Кой ви е казал, уважаеми ПП, ГЕРБ, ДБ и СДС, че корупцията, кражбите, замитането на следи, превземането на постове в държавата, цитирам, подписано с кръв, подмяна на изборните резултати с ала-бала с президента, възпрепятстване на правосъдието, криейки се зад имунитети са европейски ценности? Вашият евроатлантизъм се свежда до послушание и превиване на гръб пред силните, войната в Украйна, джендър идеологията и дотук”, добави тя.

Според Нинова това, което са родили ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, е „еднорък и двуглав Франкенщайн”. „Днес би трябвало поне двама джентълмени от двете групи да си отрежат по една ръка. Както декларирате, понеже си нямате доверие помежду си, ще си сменяте главите на ротационен принцип, за да сте сигурни, че тялото ще продължи да живее. Докато сглобявахте този Франкенщайн, дума не обелихте за народа”, е мнението ѝ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари