Коледна честитка от Здравната каса

5

Коледна честитка от Здравната каса. 

Уведомяват ме, че по повод извършена проверка във връзка със "случаят с вашата съпруга", Здравната каса е установила, че за извършената операция за съдов достъп не е заплатено на нито едно болнично заведение в страната.

Уведомяват ме, че има законова процедура за издаване на направление и извършване на тази процедура, но нито едно болнично заведение не е издало такъв талон. И касата не е платила, което е ок за тях и всичко приключва щом не са платили. Само дето за мен точно в това е проблема, че ние платихме два пъти и направихме операция на черно.

Платихме веднъж на здравната каса и втори път за незаконната операция, към която ни насочиха лекарите от същото това лечебно заведение, което е трябвало да ни издаде направлението и да направим операцията законно и "безплатно". С всички останали установени проблеми - отказ от лечение, опит за убийство, манипулиране на здравните осигуровки, неиздаване на документи и тн.

Касата отказва да се занимава, защото не е "компетентна". Компетентна е само да прибира парите ни. Над 4 милиарда годишно. И срещу тези милиарди - хиляди погубени човешки животи ежегодно заради корупция, бюрокрация и тотална чиновническа дебилност! 

Ще ви преведа написаното. 

Длъжни сте да плащате. И да мълчите, да не питате, да не говорите, да не искате. Имате право да боледувате, и да умрете. И ако Касата не е платила нищо за това, още по-добре. Умрели сте правилно. Не сте причинили щети. Милиардите в касата са за заплати на малоумни чиновници, за крадене и имитация на здравеопазване. 

БОКЛУЦИ! Когато Буда и бандата му откраднаха един милиард и половина от Здравната каса, всички келеши-чиновници замълчаха и наведоха глави, докато хиляди българи умираха защото ПАРИ НЯМА, ЛЕКАРТСВА НЯМА, НАПРАВЛЕНИЯ НЯМА. Няма по големи изроди от тези, дето принуждават болните да се молят за здравето си, да просят левчета за живота си и да умират нечути. И когато казвам, че живеем в кочина, не съм точен, живеем в свински концлагер, в който свинете издевателстват над хората. Обират ги още на входа, изтръгват им всичко, парите, бизнеса, мечтите, желанията, живота. И накрая ги убиват.

Борете се срещу изродите. Борете се срещу свинете. Не болестите са страшни, страшното е да загубиш вярата и желанието си за живот. Страшното е да се предадеш. Тогава дори и жив, ти не живееш. Борете се, силата на свинете идва от нашето бездействие. Обречени сме да спечелим тази битка, защото каузата ни е справедлива.

Ще плащат за всичко и милост и прошка няма да има. Лично е. Бой до дупка. 

Георги Георгиев - ГД Боец

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари