Кола блъсна електрическа тротинетка в Банско, две момичета пострадаха

0
73-годишна жена блъсна електрическа тротинетка с две момичета
73-годишна жена блъсна електрическа тротинетка с две момичета

73-годишна жена блъсна електрическа тротинетка с две момичета

Около 11:20 часа на 19.07.2022 г. на ул. „Цар Симеон“ в гр. Банско е станало ПТП, при което лек автомобил „Деу Ланос“, управляван от 73-годишна жена от града, излизайки от реда на паркирани автомобили не е пропуснал и е блъснал електрически скутер, предаде Struma.com

При инцидента, с фрактура на ключицата е пострадало 11-годишно момиче, което е управлявало скутера, а с разкъсно-контузна рана в областта на главата, возещо се на него 12-годишно момиче и двете от гр. Разлог.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачката на лекия автомобил е отрицателна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    аз
    родителите са за бой, децата не са виновни....
  • 12
    1
    русенец
    11 годишно дете водач на ППС? Всъщност МПС. И защо са били две дебилчета на тротинетката ? КАТ трябва да осурвакат здраво татковците им! На паркингът едва ли е имало велоалея. Слава богу, че децата са добре, защото ако бяха убити, щяха да създадат проблеми на старицата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари