Кои таксита в Русе продължават да возят на старите цени

7
„Точните” и „Зелените” вече возят с 20% по-скъпо
„Точните” и „Зелените” вече возят с 20% по-скъпо Снимка: Dunavmost

„Точните” и „Зелените” вече возят с 20% по-скъпо

Редовните ползватели на таксиметрови услуги в Русе сигурно вече са забелязали, че цените на някои от фирмите са чувствително повишени. С 20% нагоре возят колите от така наречената еко вълна – „Точните” и „Зелените”, които използват електродвигатели.

Проверка на „Бряг” установява, че дневната им тарифа от 0,89 лв. е скочила на 1,05 лв; нощната от 0,99 на 1,20 лв; началната – от 2,00 на 2,40 лв. Престоят вече е 0,30 лв. на минута.

Като мотив се изтъкват повишените цени на горивата, консумативите и резервните части.

В същото време три таксиметрови фирми в града – „Миланов”, Такси 6” и „Юнион” продължават да возят на старите цени. „Смятам, че 20 % е твърде висок скок на цената. Това би намалило клиентите ни с поне 40 процента. Пазарът не е готов, затова засега се въздържаме заради намалението на потреблението. Освен това, ако ще вдигаме цената, то задължително трябва да е обвързана с подобряване на качеството на услугата. Нашите коли вече могат да се поръчват освен през централа, през мобилно приложение на телефона и с ПОС терминал. Клиентите на трансферните ни превози до Букурещ, Варна и София получават безплатно минерална вода в колата. Предвиждаме през летните месеци на този бонус да се радват всички клиенти на фирмата”, каза мениджърът на „Миланов такси” Теодор Миланов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Абсолютни глупости
    Миланов такси давали минерална вода, хахаха, не лъжете хората, Миланов е най-стиснатия сребролюбец, затова сам си кара електричката !
  • 0
    7
    Абсолютни глупости
    Вече и Миланов такси са с по-висока тарифа !
  • 1
    6
    Таксиметров шофьор
    Пак ще се возите няма каде да ходите ще ви чакаме
  • 4
    5
    Никито
    Горивата поскъпват,а се вдигат цените на колите,които ползват..... електродвигатели! Не го разбирам !
  • 3
    4
    Vanko
    Обирджии трябва да се даде шанс на тези които не ни щавят
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари