Кметът инспектира "напредъка" в ремонтите дейности

0

"Днес инспектирах напредъка по изпълнението на ключови проекти в Русе", хвали се кметът Пламен Стоилов.

Само той и подчинените му обаче виждат напредък, защото ние русенци виждаме разруха, разоран град, а някои проекти спят още зимен сън, както е положението в парка.

Та кметът заедно с главния архитект и ръководител на проект „Реконструкция и рехабилитация на пешеходна среда и изграждане на зони за обществен отдих“ арх. Живка Бучуковска и заместник-кмета по устройство на територията и ръководител на проект „Интегрирана система за градски транспорт на гр. Русе – 2 етап“ инж. Димитър Наков се разходиха из града и ни го показаха в снимки.

Направили преглед на дейностите по булевард „Придунавски“ и улиците „Славянска“, „Чипровци“, „Шипка“ и „Райко Даскалов“.

И се похвалиха, че към момента всички строително-ремонтни работи се извършват в срок и по график.

По бул. „Придунавски“ и ул. „Чипровци“ видиш ли дейностите са завършени на близо 40%, ул. „Райко Даскалов“ е завършена над 50%, а ул. „Славянска“ – на 25%.

Накрая Пламен Стоилов благодари на русенци за проявеното търпение при временно създадените неудобства, сякаш имаме друг избор.

"Русе заслужава инфраструктура, достойна за един съвременен европейски град и съвсем скоро това ще бъде факт", заяви гордият градоначалник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари