Кирил Петков поздрави ромите за Банго Васил

1
Ще работим в интерес на всички, независимо от техния етнос, написа премиера
Ще работим в интерес на всички, независимо от техния етнос, написа премиера Снимка: ПП

Ще работим в интерес на всички, независимо от техния етнос, написа премиера

Премиерът Кирил Петков поздрави ромите за празника Васильовден или Банго Васил като им пожела здраве, благоденствие и успехи здраве, благоденствие и успехи на всички.

"Нека съвместно, както през вековете, да работим заедно за просперитета на България", написа той във Фейсбук. 

"Ние заявихме, че ще работим за промяна. За да постигнем тази промяна е важно всички български граждани, включително и ромската общност, да ни подкрепят и да дадат най-доброто от себе си. Използвам повода, за да заявя, че ще работим в интерес на всички, независимо от техния етнос и религия", написа още премиерът.

Васильовден или Банго Васил се празнува от всички роми в България. Празникът е известен като "Ромската Нова Година". Тържествата започват от 13 януари и продължава три дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Опа
    И тоя се надупи на ромите. Бас държа, че ще продължи двойния стандарт за българи и роми. Ние да си плащаме данъци, а тия да точат социалните пари и да си вършат безнаказано убийствата
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари