Катастрофа на пътя Русе - Кубрат

1
Единият от шофьорите е откаран в болница с травма на главата
Единият от шофьорите е откаран в болница с травма на главата Видео: Русе Медиа

Единият от шофьорите е откаран в болница с травма на главата

Няколко катастрофи са станали в Русе и района до обед, като при една от тях има и пострадал. По-сериозният инцидент се е случил около 12:00 часа на пътя Русе - Кубрат.

По предварителна информация лек автомобил „Опел“, движещ се от магазин „Джъмбо“ към село Червена вода, е бил ударен в задната си част от друга кола, предприела изпреварване в този момент. По думи на близък на водача на "Опел"-а, шофьорът е подал ляв мигач и е предприел завой на около 200 метра от кръстовището с цел да влезе в автокъщата в района, информира Русе Медиа.

В този момент в задната му част се е врязал лек автомобил „Пежо“, като при удара двете превозни средства са се озовали в тревната площ.

Водачът на "Опел"-а, мъж на 61 години, е бил откаран в болница с травма на главата. Причините за катастрофата се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    Смотаняци БГ.
    Скорост! Дистанция! Път!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари